Vi yder 10 års garanti på alle døre og vinduer​

    Vores telefon er åben hver dag til kl. 21.00

   ​Indhent tilbud på tlf.: 98 58 18 00 eller kontakt os på plastvinduer@gmail.com

Fremstilling af døre efter høj europæiske standard

​Hos Scanlite Vinduer ApS i Storvorde i Aalborg Kommune i Nordjylland tilbyder vi fremstilling af døre. Vi benytter den europæiske standard for dørpaneler, når dørene skal fremstilles. Vi foretrækker denne metode, da vi vægter kvaliteten højere end alt andet.

Døre fremstilles med mange kombinationsmuligheder

​Vores terrassedøre og indgangsdøre er fremstillet med henblik på at være langtidsholdbare, slidstærke og energivenlige, dog uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Prisen for en udvendig dør starter på omkring 4.500 kroner med et udvalg af mange forskellige kombinationsmuligheder. Du har mulighed for at angive alu-greb ved ordreafgivelsen, men fremstillingen af dørene er altid inklusiv cylinder og hvidt greb.

Fremstilling af døre sker typisk inden for fire uger fra ordreafgivelsen. Vi laver blandt andet standarddøre i hvid plast, som har en karm på enten 70 eller 120 millimeter karm. Desuden er de forsynet med termoglas samt kraftige justerbare hængsler og 5-punkts kantstangslås.

Klik her for at se eksempler på dørpaneler.

Kontakt os for at få et tilbud på fremstilling af døre

​Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på fremstilling af døre. Vi giver også gerne råd og vejledning om valg af dørpaneler, materialer og farver. Vi fremviser gerne eksempler på dørpaneler, som vi har fremstillet.

Du kan skrive til os på plastvinduer@gmail.com, eller du kan ringe på telefon 60 94 05 11 for at høre mere eller for aftale et tidspunkt for en samtale om dine behov.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt