Kvalitet​

​I over 30 år har aluplast haft succes med plast profiler, og de har udviklet sig over tid til at være teknologisk førende i branchen. De mange år med voksende succes er kun muligt gennem konstant kvalitet, pålidelighed og markedsdrevet innovation. 

RAL certificeret - naturligvis!

Vores vindues- og dørprofiler er certificeret RAL og underlagt regelmæssig kvalitetsovervågning.

RAL kvalitetsmærket kan kun bæres af produkter, der er fremstillet i overensstemmelse med høje, veldefinerede kvalitetskriterier og tilbydes jævnligt af uafhængige institutter og (SKZ, sydtysk Plast Center og IFT, Institut for Window Technology) skærme. Målet er at sikre en varig anvendelighed for dine døre og vinduer, så du bevarer dine døre og vinduer i årtier. 

CE-mærkning - for sikkerhed!

CE-mærket er et mærke af Den Europæiske Komité for Standardisering, CEN. Dette mærke udpeger de vigtigste resultater ved vinduer og yderdøre. Der peges på en overensstemmelse, at produktet overholder de gældende europæiske standarder og retningslinjer, reducerer handelshindringer, så den europæiske omsættelighed af produktet. aluplast vindues- og dørprofiler, opfylder de CE-standarder, hvis overholdelse overvåges med jævne mellemrum af IFT (Institut for Window Technology).

ISO 9001 certificering - selvfølgelig!

Aluplast har i over 20 år været ISO-certificeret. Gennemførelsen af ​​dette kvalitetsstyringssystem opfordrer til løbende udvikling og forbedring af processer og produkter. Dette certificeres regelmæssigt af selskabet BSI (British Standards Institution). Således er der stor fokus på kvalitet i alle dele af vore processe

Genbrug & Miljø

Vores fordel:​plast​kan genbruges igen og igen!
Miljø-og​ressourcebeskyttelse​er vigtige for​os og er​afgørende i denne tid.​Aluplast​er partner​i​RewindoGmbH hvis mål er at øge​genanvendelsesprocenten​for at bidrage til​en bæredygtig​og ansvarligforretningspraksis.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt