​Tlf:  60 94 05 11

​Kystvej 188, 9280 Storvorde

​Åben til 21.00 Tlf: 98 58 18 00

Plastvinduer efter standard mål

Vælg plastikvinduer med omtanke

Mulighederne er mange, når man som boligejer skal vælge vinduer til boligen. 

Hvornår bør man udskifte vinduer? Hvordan vælger man det helt rigtige vindue? Skal det være plastvinduer eller træ aluvinduer?

Gode råd om udskiftning og valg af plastvinduer

Her er en række gode råd om udskiftning og valg af plastik vinduer.

Hvornår bør man udskifte vinduer?

Vinduer har en begrænset levetid. Er boligens vinduer nedslidte på grund af manglende vedligeholdelse, slid eller råd, er det en god idé at udskifte dem. Husets vinduer bør også udskiftes, hvis de er svære at åbne og lukke.​​

​Skal du købe ny bolig, er disse gode råd også værd at huske på. Det kan være svært at vurdere kvaliteten af vinduerne í en bolig, men med disse råd i hånden har du mulighed for at undgå ubehagelige overraskelser med vinduer, der står til udskiftning kort tid efter købet af drømmeboligen.

Vi står til rådighed med vejledning, når du skal vælge mellem alu eller plastvinduer. Du kan finde mere information om forskellige typer alu og vinduer af plast i menuen til højre – eller du kan kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os på e-mail plastvinduer@gmail.com​ eller på telefon 98 58 18 00. Så giver vi også gerne et tilbud på levering af plastvinduer. Vi leverer primært til kunder i Aalborg, Nordjylland og resten af Danmark, men har også kunder i nordens andre lande..

Vi leverer nu også termoruder​​ og Termotag 

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

SCANLITE VINDUER ApS

CVR: 32827608

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 58 18 00

E-mail: plastvinduer@gmail.com