​Tlf:  60 94 05 11

​Kystvej 188, 9280 Storvorde

​Åben til 21.00 Tlf: 98 58 18 00

Skydedøre til fordelagtige priser

Der er mange fordele ved skydedøre. En af de største er den mulighed for pladsbesparelse, som en skydedør giver. Samtidig undgår du døre, der smækker ved gennemtræk.

Scanlite fører et bredt udvalg af skydedøre til gode priser.  Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en ny skydedør. Ring på 98 58 18 00 – vi sidder klar ved telefonen indtil kl. 21.00.

Få døre med lang holdbarhed hos os

Konstruktionen af vores skydedøre er helt i top, hvilket betyder, at du får rigtig god støj isolering, når du vælger en skydedør fra Scanlite.

Alle vores skydedøre lever op til branchens strengeste kvalitetskrav. Vi udfører løbende kvalitetskontrol af de skydedøre, vi leverer, for at sikre, at du får den bedst mulige skydedør. Dette garanterer en lang holdbarhed og varig vejrbestandighed.

35 års erfaring med skydedøre og vinduer

Scanlite har mere end 35 års erfaring med både skydedøre og vinduer. Vi ved derfor alt, hvad der er værd at vide om skydedøre. 

Har du brug for rådgivning om, hvilken skydedør du skal vælge, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er beliggende i Storvorde og hjælper kunder fra Randers og Aalborg i Nordjylland samt resten af Danmark og de øvrige nordiske lande.

Ring til os på telefon 98 58 18 00 eller skriv  til os på e-mail plastvinduer@gmail.com for en uforpligtende snak om din nye skydedør.

​​

Se skydedøre i virtual showroom hos Schüco

(Åbner i et nyt vindue)​

Flere billeder​

Vi leverer nu også termoruder​​ og Termotag 

til Dk's billigeste priser

Forsikringsskader

Vi reparerer alle typer plastvinduer og døre, samt revner og huller så skaden ikke kan ses, og nye gummilister, beslag mv.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

SCANLITE VINDUER ApS

CVR: 32827608

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 58 18 00

E-mail: plastvinduer@gmail.com