Vi yder 10 års garanti på alle døre og vinduer​

    Vores telefon er åben hver dag til kl. 21.00

   ​Indhent tilbud på tlf.: 98 58 18 00 eller kontakt os på plastvinduer@gmail.com

Billige plast vinduer

​Skal dit hus have nye vinduer? Så kan du roligt vælge plastvinduer. Plast vinduer har god holdbarhed og kræver mindre vedligeholdelse. Scanlite tilbyder dig et stort udvalg af billige plast vinduer. Ring til os på telefon 98 58 18 00 og få en uforpligtende snak om billige plastik vinduer – vi har telefonerne åbne helt til kl. 21.00.

​Strenge kvalitetskrav til vores billige plastvinduer

På trods af at vores plast vinduer er billige, lever de fuldt ud op til de hårdeste kvalitetskrav, der findes i branchen. Vi udfører løbende kvalitetskontrol af vores plast vinduer, både mens de er i produktionsprocessen og før de billige plastik vinduer forlader vores fabrik.

​Levering af billige plast vinduer – mere end 35 års erfaring

I mere end 35 år har vi leveret billige plast vinduer til vores kunder. Vi ved derfor alt om plast vinduer og kan levere stort set hvad som helst inden for billige plastvinduer.

​Vi giver dig 10 års garanti på plast vinduer

Du får 10 års garanti, hvis du køber dine billige plast vinduer hos os. Vi sørger for altid at overholde vores aftaler, og på trods af at vores plastik vinduer er billige, så kan du altid stole på, at du får den højeste kvalitet hos os.

Ring til os på telefon 98 58 18 00 og få en uforpligtende snak om et tilbud på billige plastvinduer – vi sidder klar ved telefonen til kl. 21.00.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt