​Tlf:  60 94 05 11

​Kystvej 188, 9280 Storvorde

​Åben til 21.00 Tlf: 98 58 18 00

Billige plast vinduer

Skal dit hus have nye vinduer? Så kan du roligt vælge plastvinduer. Plast vinduer har god holdbarhed og kræver mindre vedligeholdelse. Scanlite tilbyder dig et stort udvalg af billige plast vinduer. Ring til os på telefon 98 58 18 00 og få en uforpligtende snak om billige plastik vinduer – vi har telefonerne åbne helt til kl. 21.00.

​Strenge kvalitetskrav til vores billige plastvinduer

På trods af at vores plast vinduer er billige, lever de fuldt ud op til de hårdeste kvalitetskrav, der findes i branchen. Vi udfører løbende kvalitetskontrol af vores plast vinduer, både mens de er i produktionsprocessen og før de billige plastik vinduer forlader vores fabrik.

​Levering af billige plast vinduer – mere end 35 års erfaring

I mere end 35 år har vi leveret billige plast vinduer til vores kunder. Vi ved derfor alt om plast vinduer og kan levere stort set hvad som helst inden for billige plastvinduer.

Vi giver dig 10 års garanti på plast vinduer

Du får 10 års garanti, hvis du køber dine billige plast vinduer hos os. Vi sørger for altid at overholde vores aftaler, og på trods af at vores plastik vinduer er billige, så kan du altid stole på, at du får den højeste kvalitet hos os.

Ring til os på telefon 98 58 18 00 og få en uforpligtende snak om et tilbud på billige plastvinduer – vi sidder klar ved telefonen til kl. 21.00.

Vi leverer nu også termoruder​​ og Termotag 

til Dk's billigeste priser

Forsikringsskader

Vi reparerer alle typer plastvinduer og døre, samt revner og huller så skaden ikke kan ses, og nye gummilister, beslag mv.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

SCANLITE VINDUER ApS

CVR: 32827608

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 58 18 00

E-mail: plastvinduer@gmail.com