Vores telefon er åben hver dag til kl. 21.00

Hoveddøre til skarpe priser

Dansk fremstillede hoveddøre med hurtig levering

Dansk produktion

Kvalitet produkter

Levering med Danske Fragtmænd

Stort udvalg af hoveddøre

Skal du have en ny hoveddør, så fremstiller vi hos Scanlite Vinduer ApS hoveddøre med og uden sideparti i høj kvalitet til lave priser. I vores sortiment finder du både foldedøre, skydedøre og facadedøre, og har du særlige ønsker, tilbyder vi også specialfremstilling af døre.

Danskproduceret kvalitet

Scanlite Vinduer ApS producerer og designer dørene i Danmark, så du er sikret, at dørene passer til de danske boliger og det nordiske klima. Alle vores døre er derfor slidstærke og tilpasset danske vejrforhold. Vi fører løbende kvalitetskontrol, som medvirker til at sikre dig en høj kvalitet og fejlfrie produkter.

Leveres komplet incl. Alugreb og sylinder samt 3 nøgler. (Hvis døren ønskes med hvid greb, skal dette bestilles ved ordre-afgivelse.)

10 års garanti på alle hoveddøre

Vi kan garantere dig den højeste kvalitet på dine døre, og når du bestiller din hoveddør, får du derfor 10 års garanti med i købet. Derfor kan du trygt bestille din dør hos os, for vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter.

Vi har leveret kvalitetsvinduer og -døre til hele Danmark siden 1984.

I samarbejde med Aluplast og Schüco leverer vi holdbare og vejrbestandige vinduer og døre – fremstillet i Danmark og udsat for løbende kvalitetstests.

Vi klarer små som store opgaver for både private og erhverv.

Spørgsmål? Ring til os!
Vi sidder klar ved telefonen – fra kl. 8.00 - 21.00

Skal vi ringe dig op?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller e-mail

Book et besøg i vores showroom

Få personlig rådgivning og se udvalget af døre i vores eget showroom, hvor vi udstiller alle vores produkter. Vi hjælper dig gerne med vejledning om dørtyper og materialer, så du får den rette dørløsning, som passer til din bolig og dine ønsker. Ring til os og book en tid til en fremvisning – vi har også åbent i weekender.

Gratis levering med Danske Fragtmænd

Hos Scanlite Vinduer ApS kan vi tilbyde fri fragt og hurtig levering inden for 3-4 uger. Vi leverer dine døre direkte til din adresse med Danske Fragtmænd.

Kontakt os og hør mere

Vi kan kontaktes hver dag mellem klokken 8.00 og 21.00, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, vil booke et møde eller har spørgsmål til vores produkter. Vi er altid klar til at hjælpe dig på telefon 98 58 18 00.

Gratis levering

Med Danske Fragtmænd
Kort leveringstid – ca. 4 uger.

Besøg vores
showroom

og se vores kvalitetsprodukter Åbent efter aftale – også i weekenden.
Ring  98 58 18 00 for at aftale tid

10 års
Garanti

på alle døre
og vinduer