Vores telefon er åben hver dag til kl. 21.00

Skarpt fokus på kvalitet

Dansk fremstillede kvalitetsdøre og -vinduer

Dansk produktion

Kvalitet produkter

Levering med Danske Fragtmænd

Dansk fremstillede døre og vinduer i høj kvalitet

Hos Scanlite Vinduer ApS har vi skarp fokus på kvalitet - vi sikrer os derfor, at alle vores produkter overholder de strengeste kvalitetskrav i branchen.

I over 30 år har Aluplast haft succes med plastprofiler, og de har udviklet sig over tid til at være teknologisk førende i branchen. De mange år med voksende succes er kun muligt gennem konstant kvalitet, pålidelighed og markedsdrevet innovation.

RAL certificeret - naturligvis!

Vores vindues- og dørprofiler er certificeret RAL og underlagt regelmæssig kvalitetsovervågning. RAL kvalitetsmærket kan kun bæres af produkter, der er fremstillet i overensstemmelse med høje, veldefinerede kvalitetskriterier og tilbydes jævnligt af uafhængige institutter og skærme.

Målet er at sikre en varig anvendelighed for dine døre og vinduer, så du bevarer dine døre og vinduer i årtier.

CE-mærkning - for din sikkerhed!

CE-mærket er et mærke af Den Europæiske Komité for Standardisering, CEN. Dette mærke udpeger de vigtigste resultater for vinduer og yderdøre. En CE-mærkning er din garanti for at produktet overholder de gældende europæiske standarder og retningslinjer.

Det betyder, at Aluplast overholder reglerne for reducering af handelshindringer, den europæiske standard for omsættelighed af produkter og til fulde opfylder de gældende CE-standarder.

Gratis levering

Med Danske Fragtmænd
Kort leveringstid – ca. 4 uger.

Vi har leveret kvalitetsvinduer og -døre til hele Danmark siden 1984.

I samarbejde med Aluplast og Schüco leverer vi holdbare og vejrbestandige vinduer og døre – fremstillet i Danmark og udsat for løbende kvalitetstests.

Vi klarer små som store opgaver for både private og erhverv.

Spørgsmål? Ring til os!
Vi sidder klar ved telefonen – fra kl. 8.00 - 21.00

Skal vi ringe dig op?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller e-mail

ISO 9001 certificering - selvfølgelig!

Aluplast har i over 20 år været ISO-certificeret. Gennemførelsen af dette kvalitetsstyringssystem opfordrer til løbende udvikling og forbedring af processer og produkter. Dette certificeres regelmæssigt af selskabet BSI (British Standards Institution). Således er der stor fokus på kvalitet i alle dele af vores proces.

Genbrug & Miljø

Aluplast kan genbruges igen og igen! Miljø-og ressourcebeskyttelse er vigtig for os og er afgørende i denne tid. Aluplast er partner i Rewind GmbH, hvis mål er at øge genanvendelsesprocenten for at bidrage til en bæredygtig og ansvarlig forretningspraksis.

Kvalitetssikring og kvalitetskrav

Vi har løbende kontrol af vores produkter. Især stabilitet, fugernes tæthed og bestandighed mod regn, bliver kontrolleret af vores egen kvalitetskontrol.

Vores produkter bliver også løbende kontrolleret af officielle internationale prøveinstitutter. Dette system sikrer dem og dig et fejlfrit produkt.

Vinduer og døre fra Scanlite Vinduer ApS opfylder de strengeste kvalitetskrav inden for branchen, og vi udfører konstant en omfattende kvalitetskontrol både under produktionen og inden vores produkter forlader fabrikken.

Besøg vores
showroom

og se vores kvalitetsprodukter Åbent efter aftale – også i weekenden.
Ring  98 58 18 00 for at aftale tid

10 års
Garanti

på alle døre
og vinduer