Vores telefon er åben hver dag til kl. 21.00

Plastvinduer & PVC vinduer

Dansk fremstillede vinduer i høj kvalitet

Dansk produktion

Kvalitet produkter

Levering med Danske Fragtmænd

Plastvinduer og PVC vinduer til skarpe priser

Hos Scanlite Vinduer ApS har vi særlig ekspertise inden for billige plastvinduer til skarpe priser og PVC vinduer af højeste kvalitet. Vi har mere end 30 års erfaring med at producere og levere plastvinduer til gode priser i hele Danmark til både private og erhverv.

Billige plastvinduer i høj kvalitet fra Nordjylland

Vi fremstiller og sælger plastvinduer, PVC vinduer og vinduer i træ/alu. Vi har et konstant fokus på kvalitet, og alle vores produkter lever op til branchens strengeste kvalitetskrav, så du som kunde er sikret et fejlfrit produkt af den højeste kvalitet.

Dansk produktion

Vores plast- og PVC vinduer er produceret i Danmark og gennemgår løbende kvalitetstests, så vores produkter er vejrbestandige. Samtidig sikrer vores egen produktion at vi kan kontrollere, at fremstillingen sker med omtanke for miljøet. Er dine vinduer med specialmål, har vores produktion mulighed for hurtig levering.

Besøg vores showroom

Ønsker du at se vores udvalg af vinduer, så udstiller vi alle vores produkter i vores showroom, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig med personlig vejledning og sparring på dine idéer. Vi kan tilbyde fremvisning og rådgivning i vores showroom alle dage – også weekender. Kontakt os inden, så vi kan afsætte tid til dit besøg.

Vi har leveret kvalitetsvinduer og -døre til hele Danmark siden 1984.

I samarbejde med Aluplast og Schüco leverer vi holdbare og vejrbestandige vinduer og døre – fremstillet i Danmark og udsat for løbende kvalitetstests.

Vi klarer små som store opgaver for både private og erhverv.

Spørgsmål? Ring til os!
Vi sidder klar ved telefonen – fra kl. 8.00 - 21.00

Skal vi ringe dig op?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller e-mail

Hurtig levering og 10 års garanti

Er du på udkig efter flotte vinduer til gode priser og i høj kvalitet, så producerer og leverer vi slidstærke kvalitetsvinduer til skarpe priser, som kan klare de danske vejrforhold. Vi giver dig 10 års garanti på alle vores vinduer. Vi har kort leveringstid og tilbyder gratis levering med Danske Fragtmænd inden for ca. 3-4 uger.

Vi har telefonen åben fra kl. 8.00-21.00

Vil du gerne høre nærmere om vores priser og produkter? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er vi altid klar til at hjælpe dig på telefonen - helt frem til kl. 21.00 hver dag.

Gratis levering

Med Danske Fragtmænd
Kort leveringstid – ca. 4 uger.

Besøg vores
showroom

og se vores kvalitetsprodukter Åbent efter aftale – også i weekenden.
Ring  98 58 18 00 for at aftale tid

10 års
Garanti

på alle døre
og vinduer