Vores telefon er åben hver dag til kl. 21.00

Om os

Dansk produktion

Kvalitet produkter

Levering med Danske Fragtmænd

Vi kender vores branche

Scanlite Vinduer ApS er specialister i fremstilling og levering af vinduer og døre i PVC-plast.

Vi har vores base i Storvorde i Nordjylland, men servicerer hele Danmark samt Norden med.

Vi fremstiller og leverer produkter for private og erhvervslivet og kan rådgive om alt fra små ændringer i dagligstuen til valg af materialer for kommunal byggeri.

Vi har været i branchen siden 1984 og har derfor mange års erfaring med udvikling, fremstilling og levering af plastdøre og -vinduer, der er certificeret, kvalitetsstemplet og genbrugsbevidst. Vi foretager også selv kontroltests løbende - på den måde kan du være tryg og sikker på kvaliteten og miljøvenligheden af dit produkt.  

Kontakt os for at høre mere på telefon 98 58 18 00 mellem kl. 8.00 - 21.00. Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Gratis levering

Med Danske Fragtmænd
Kort leveringstid – ca. 4 uger.

Skal vi ringe dig op?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller e-mail

Vi har leveret kvalitetsvinduer og -døre til hele Danmark siden 1984.

I samarbejde med Aluplast og Schüco leverer vi holdbare og vejrbestandige vinduer og døre – fremstillet i Danmark og udsat for løbende kvalitetstests.

Vi klarer små som store opgaver for både private og erhverv.

Spørgsmål? Ring til os!
Vi sidder klar ved telefonen – fra kl. 8.00 - 21.00

Dansk virksomhed - danske produkter og levering

Vi benytter os kun af dansk produktion og kvalitet. Det danske vejr kræver produkter, som er lavet til at holde i vores omskiftelige vejrlig - derfor sværger vi til dansk produktion.

Scanlite leverer også med Danske Fragtmænd - det sikrer vores kunder kvalitet og tryghed hele vejen fra os og hjem til jer.

Rådgivning

Personlig rådgivning er vigtig for os og vores telefon er åben fra kl. 8 - 21 hele ugen. Det giver vores kunder tid til rolig rådgivning med os efter køkkenet er ryddet og børnene puttet. Ring på 98 58 18 00 .

Vi har også et showroom. Her kan du se alle vores produkter udstillet. Vi har mange billeder, som du kan kigge på, men dine idéer bliver mere levende, når du kan se dine muligheder i naturlig størrelse lige foran dig.

Rådgivning i vores showroom er den bedste måde at komme hele vejen rundt om dine idéer og behov på. Giv os derfor et ring - så sørger vi for at kaffen er, klar til du kommer.

Besøg vores
showroom

og se vores kvalitetsprodukter Åbent efter aftale – også i weekenden.
Ring  98 58 18 00 for at aftale tid

10 års
Garanti

på alle døre
og vinduer