Vores telefon er åben hver dag til kl. 21.00

Dreje/Kip vinduer

Funktionelle og sikre vinduer, der er nemme at rengøre

Dansk produktion

Kvalitet produkter

Levering med Danske Fragtmænd

Funktionelle og sikre vinduer

Det er sket meget i udviklingen af vinduer - både i funktionalitet, sikkerhed og design. Når din bolig skal luftes ud og vinduerne skal pudses, giver et dreje/kip-vindue mange muligheder. Kip-funktionen tillader en let ventilation fra toppen af vinduet, fordi vinduet er bundhængt og dreje-funktionen muliggør, at vinduet kan drejes helt rundt, så ydersiden vender indad - og det gør rengøring til en leg.

Bor du i et hus med flere etager eller i et etagebyggeri, så er et dreje/kip-vindue et oplagt og sikkert valg. Kip-funktionen sikrer, at du kan lufte ud og samtidig være sikker på, at ingen kan falde ud ad vinduet.   

Vi sidder klar ved telefonen alle dage fra kl.8.00 - 21.00! Vil du vide mere, så ring til os på 98 58 18 00 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Dreje/Kip vinduer designet efter dit ønske

Vinduer skal være funktionelle, men også passe til din bolig. Et dreje/kip-vindue kan designes og fremstilles helt efter dine ønsker. Et dreje/kip-vindue i PVC-plast i tidløst design er ofte den optimale løsning. Her går funktionalitet, sikkerhed og udseende op i en højere enhed.

Ældre, klassiske boliger kan få nyt liv og luft med dreje/kip-vinduer og fordi du kan designe vinduerne, som du ønsker, så vil de kunne passe ind alle steder. Kun din fantasi sætter grænsen!

Elementoversig

Se vores Dreje/Kip vinduer elementer her

Vi har leveret kvalitetsvinduer og -døre til hele Danmark siden 1984.

I samarbejde med Aluplast og Schüco leverer vi holdbare og vejrbestandige vinduer og døre – fremstillet i Danmark og udsat for løbende kvalitetstests.

Vi klarer små som store opgaver for både private og erhverv.

Spørgsmål? Ring til os!
Vi sidder klar ved telefonen – fra kl. 8.00 - 21.00

Skal vi ringe dig op?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller e-mail

Holdbare og vejrbestandige vinduer

Et dreje/kip-vindue i PVC-plast garanterer ikke kun et tidløst design, men også lang holdbarhed. Vinduer i PVC-plast har været igennem en stor udvikling de sidste mange år og fremstår derfor som et optimalt valg hvad angår holdbarhed og vedligeholdelse.

Rammer i PVC-plast skal aldrig males eller beskyttes mod vind og vejr - du skal blot tørre dem af med en klud.

Ring til os og hør mere om dine muligheder - vi fremstiller og leverer inden for 3-4 uger. Vi er klar på telefonen alle dage fra kl. 8.00 - 21.00!

Gratis levering

Med Danske Fragtmænd
Kort leveringstid – ca. 4 uger.

Besøg vores
showroom

og se vores kvalitetsprodukter Åbent efter aftale – også i weekenden.
Ring  98 58 18 00 for at aftale tid

10 års
Garanti

på alle døre
og vinduer