Vores telefon er åben hver dag til kl. 21.00

Topstyrede vinduer

Designet til danske hjem og vejrforhold

Dansk produktion

Kvalitet produkter

Levering med Danske Fragtmænd

Danske kvalitetsvinduer til danske forhold

Vi leverer topstyrede vinduer fra Aluplast. Det er dansk design, designet til danske hjem og danske vejrforhold. Det er vinduer i et design, der vil passe både til nybyg og renoverede boliger.

Aluplasts profilsystem er et 5-kammer system med 120 mm karmbredde og standardglas i 1,1. I området bag midtertætningen er beslagene og forankringerne beskyttet og skjult. Dette garanterer både en lang levetid og optimal indbrudssikring. 

Konstruktion, varme- og støjisolering og materialekvalitet er helt i top. Aluplastprofiler er vedligeholdelsesfrit dansk design med høj levetid og 100 % vejrbestandighed.

Har du spørgsmål om levering, priser eller andet? Så ring til os på telefon 98 58 18 00 - vi sidder klar fra kl. 8.00 - 21.00. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Fordele ved topstyrede vinduer

Hver vinduesramme og system har sine fordele, og det er din bolig og dine behov, som er afgørende for hvad du skal vælge. Fordelene ved topstyrede vinduer er:

  • Vinduesrammen kan være bred (håndtaget sidder i bunden, så du altid kan nå) 
  • Regn kan ikke trænge ind (hængslerne sidder i toppen)
  • Optimal ventilation selv i dårligt vejr (ventilationsskakten sidder i toppen) 

Gratis levering

Med Danske Fragtmænd
Kort leveringstid – ca. 4 uger.

Vi har leveret kvalitetsvinduer og -døre til hele Danmark siden 1984.

I samarbejde med Aluplast og Schüco leverer vi holdbare og vejrbestandige vinduer og døre – fremstillet i Danmark og udsat for løbende kvalitetstests.

Vi klarer små som store opgaver for både private og erhverv.

Spørgsmål? Ring til os!
Vi sidder klar ved telefonen – fra kl. 8.00 - 21.00

Skal vi ringe dig op?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller e-mail

Dansk design er dit design

Dansk Design er kendetegnet ved slanke profiler, som giver det typiske danske udseende. Dansk Design er skræddersyet til danske forhold, fordi det tænker lyset ind i designet og sikrer det størst mulige lysindfald i boligen.

Mange kunder vælger vores Aluplast vinduer og døre til deres huse. Vinduernes opbygning er den samme, som med et trævindue og Aluplastens overfladeglans får vinduet til at ligne en træramme. Det resulterer i et topmoderne vindue, i et tidløst design, der vil passe ind i enhver stil.

Topstyrede vinduer kan udformes på utallige måder. Elementoversigten viser konstruktionseksempler på topstyrede vinduer

Der er mange muligheder med topstyrede vinduer: alle ønskede åbningstyper, dannebrogsvinduer, bondehusvinduer m.fl. Der er også mulighed for individuelt sprosse-design med ilagte, pålimede eller glasdelte sprosser.  Har I andre individuelle, specifikke ønsker, så udarbejder vi dem gerne.

Kig forbi vores showroom, hør mere om priser på topstyrede vinduer og få vores hjælp til at vælge de ideelle vinduer til dit hjem. Da vi ofte er på farten for at hjælpe kunder, beder vi dig dog ringe først, så du ikke går forgæves.
Vi er klar på telefonen hver dag fra kl. 8.00 - 21.00.

Besøg vores
showroom

og se vores kvalitetsprodukter Åbent efter aftale – også i weekenden.
Ring  98 58 18 00 for at aftale tid

10 års
Garanti

på alle døre
og vinduer